


پویش «من ایرانی ام، غذای ایرانی را دوست دارم»
پویش غذای ایرانی حرکتی همگانی برای نمایش غذاهای بومی، محصولات غذایی و برندهای مطرح صنایع وابسته به غذا و انجام بحث های علمی و تخصصی در این رابطه می باشد. یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص گردشگری مطرح شود. خوراک علاوه بر این که یکی از ضرورت های بقاء است، این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب برقراری پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با گردشگران می شود. بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در کنار اقامت از مهمترین نیازمندی های گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگری محسوب می گردد.
اهداف پویش غذای ایرانی
- برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان
- کمک به استاندارد سازی واحدهای پذیرایی و رستوران ها در ارائه خوراک های ملّی و بومی ایرانی
- ارتقا رفاه و توسعه اقتصاد جوامع محلی در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد(SDGs)
- افزایش آمار گردشگر ورودی به کشور
- تنوع بخشی جاذبه های گردشگری کشور با تأکید بر تنوع غذایی موجود و با توجه به ذائقه گردشگران داخلی و بین المللی
- ایجاد زمینه و بستر لازم جهت معرفی و استفاده از اطلاعات غذاهای محلی ایرانی در بسته های سفر داخلی و خارجی
- توسعه نقش غذاهای محلی در منوهای هتل ها و واحدهای پذیرایی
- افزایش سطح رقابت در ارائه خدمات گردشگری
- ایجاد ارتباط بین صنعت گردشگری و صنعت غذا و نهادینه کردن موضوع ارتباط بین سفره ایرانی با گردشگری
گالری تصاویر