[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1582198158084{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column width=”1/6″ css=”.vc_custom_1573491153457{margin-top: 0px !important;margin-bottom: -35px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}” offset=”vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1582204245237{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 60px !important;padding-right: 10px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 10px !important;}”][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1582199558535{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”]۱۱ آذر ۱۳۹۵[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1575378031268{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1582198173896{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}”][vc_custom_heading source=”post_title” font_container=”tag:h2|text_align:center” use_theme_fonts=”yes” css_animation=”none”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1575378031268{padding-right: 10% !important;padding-left: 10% !important;}”][vc_column][vc_column_text]برگزاری جشنواره سفره ایرانی و فرهنگ گردشگری در اصفهان
جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از تارخ 11 آذرماه 1395 به مدت سه روز با حضور پنج استان در شهر اصفهان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار جشنواره ، فریدون الهیاری رئیس جشنواره و مدیر کل اداره میراث، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان در نشست خبری جشنواره سفره ایرانی گفت: این جشنواره مراسمی همگانی برای نمایش غذاهای بومی، محصولات غذایی و برندهای مطرح صنایع وابسته به غذا و انجام بحث های علمی و تخصصی در این رابطه می باشد.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در قالب برنامه ملی برگزار می شود اذعان نمود: براساس برنامه زمان بندی شده برترین های این جشنواره منطقه ای به جشنواره ملی غذاهای سنتی و ایرانی معرفی خواهند شد.
رئیس جشنواره سفره ایرانی افزود: این جشنواره با حضور 5 استان منطقه مرکزی کشور شامل تهران، البرز، مرکزی، قم و اصفهان به میزبانی اصفهان در 8منطقه کشور برگزار می شود که استان اصفهان منطقه 6 در بین این مناطق است.
همچنین در ادامه این نشست محسن یارمحمدیان معاون گردشگری اداره کل میراث خوراک را از ضرورت های بقاء انسان دانست و افزود: این جشنواره با مشارکت فعالان عرصه فرهنگی و گردشگری استان برگزار شده و هدف آن توسعه گردشگری در فصولی است که گردشگر کمتری به اصفهان سفر می کنند.
وی اظهار داشت: بخش مهمی از ادراک گردشگران درباره کیفیت یک مقصد به تجربه آنها از غذا بازمی گردد و غذا در کنار اقامت از مهمترین نیازمندی های گردشگران در مراجعه به مقاصد گردشگری محسوب می گردد.
همچنین در این برنامه فرهنگی سازمان های مردم نهاد در حوزه های منتخب گردشگری نیز مشارکت و حضور چشم گیری خواهند داشت.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” content_placement=”middle” disable_element=”yes” css=”.vc_custom_1582202020843{background-color: #1f1f1f !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1569680917893{padding-right: 40px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_column_text css_animation=”fadeInDown” css=”.vc_custom_1582201170866{padding-top: 30px !important;padding-bottom: 20px !important;}”]
تصاویر خبر
[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”26798,26797,26796,26794″ img_size=”medium” speed=”3000″ slides_per_view=”4″ wrap=”yes” css_animation=”slideInUp” css=”.vc_custom_1582201156285{padding-right: 30px !important;padding-left: 30px !important;}”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]